Мастило Aqua Glide, 50 мл

Артикул: 48-11895
Готово до відправки
Артикул: 48-11895
Подарунок до кожного замовлення
391 грн.
Подарунок до кожного замовлення
Готово до відправки
+ 12 балів за покупку. Деталі тут
Безкоштовна доставка Новою Поштою
Миттєва відправка на таксі
Платіж за реквізитами
Готівкою при отриманні (післяоплата)
Онлайн оплата (Monopay)
100% гарантія низької ціни
Гарантія на весь товар від 2000 грн
Наявні усі сертифікати якості

Інтимні відносини мають бути якісними, комфортними та наповненими задоволенням. Ну, і насамперед – безпечними для Вашого здоров'я! Інтим шоп Афродіта пропонує Вам чудове медичне змащення Aqua Glide , яке гарантує Вам ніжне проникнення, тривале ковзання і ніяких больових відчуттів, якщо Ви любите займатися гарячими сексуальними іграми всю ніч безперервно! Також вона ідеально підходить для всіх видів іграшок. Вагінальне мастило Aqua Glide сумісне з латексними презервативами.

Лубрикант легко змивається водою, не залишає плям на одязі та постільній білизні. Дерматологічно протестовано. Має PH-оптимізацію. Змащення Aqua Glide – це німецька якість, яка гарантує Вам найкращі відчуття під час сексуальних ігор!

До болю знайома ситуація: на коханого наринула раптова пристрасть і він вимагає сексу ось прямо зараз, без прелюдій і ласок. І начебто Ви не проти, але коли він різко вводить член (а контролювати себе на піку збудження складно), замість задоволення пронизує біль. Без прелюдій природного мастила у піхву мало і тертя відбувається надто грубо. Результат такої “пристрасті” – роздратування, травми, хвороби. Візьміть турботу про власне здоров'я у свої руки, використовуйте лубрикант для жінок.

Прозорий гель без запаху та смаку – ефективна заміна (або доповнення) до натурального зволоження. Невелика кількість наноситься безпосередньо перед початком статевого акту та заповнюється за необхідності. Тільки вдумайтеся: біль та дискомфорт, який Ви були змушені терпіти раніше, зникнуть без будь-яких зусиль. Досить чекати! Час купувати лубрикант для жінок!

Для кого підходить:

Назва сама підказує у відповідь це питання. Чарівний тюбик має бути у кожної жінки. Не важливо, чи рясна у Вас лубрикація або її не вистачає. Настане момент, коли засіб стане в нагоді.

Ви молода дівчина, і сексуальний досвід лише починає збиратися. Лубрикант для жінок відкриє шлях до безпечних експериментів, допоможе уникнути болю та проблем там, де це можливо.

Леді середнього віку знає про секс досить і із задоволенням застосовує знання практично. Часте заняття коханням сушить піхву. І що тепер відмовляти собі в задоволенні? Ні! Просто використовуйте спеціальний засіб, і інтимні зустрічі стануть незабутніми.

З віком гормональні перебудови зменшують натуральну лубрикацію. Візьміть тюбик та відчуйте себе юною кокеткою.

Користь та задоволення від використання:

Користь. Ви позбавляєтеся дискомфорту, потертостей, роздратування, зникне ризик отримати травму і набути труднощів зі здоров'ям. За статистикою, 55% гінекологічних проблем виникає через мікротравми, основна причина яких – недостатнє зволоження під час статевого акту. Уникнути цього допоможе штучне мастило.

Щодо задоволення, ми не були б магазином інтимних товарів, якби наша продукція дарувала користь без насолоди. Лубрикант для жінок підвищує якість близькості: ніжне проникнення, м'яке ковзання, лагідна стимуляція кожної інтимної клітини – хіба не цього Ви хочете?

9 причин, чому потрібно купити лубрикант для жінки:

1. Він полегшує проникнення.

2. Позбавляє мікротравм.

3. Покращує заняття коханням.

4. Загострює відчуття.

5. Захищає ніжну шкіру піхви.

6. Не змінює унікальну мікрофлору.

7. Дозволяє безболісно кохатися в будь-яку секунду.

8. Простий у використанні.

9. Універсальний і не викликає алергічних реакцій.

Як використовувати:

Лубрикант для жінок має важливу гідність - не вимагає підготовки. Вам не потрібно застосовувати його заздалегідь чи для профілактики. Нанесіть невелику кількість гелю на статеві губи безпосередньо перед введенням члена або іграшки та отримуйте насолоду безпечно та з комфортом. Надлишки гелю видаляються серветкою або рушником, але не хвилюйтеся, надлишок не завдасть шкоди.

Рекомендації від Інтим шопа Афродіта:

1. Тримайте тюбик під рукою, тоді він виявиться поряд, коли знадобиться.

2. Періодично перевіряйте термін придатності.

3. Перед використанням мастила з презервативом або пристроями для сексу перевірте сумісність складу з рекомендаціями на іграшці.

Застереження:

Користуйтеся навіть тоді, коли природного зволоження видається досить. Це гарантує безпеку та повноцінне зволоження.

Не зберігайте упаковку відкритою, під прямим сонячним промінням і поблизу опалювальних приладів.

Упаковка:

Прозорий тюбик.

Також, якщо Вам необхідно, ми абсолютно безкоштовно запакуємо товар у красиву святкову упаковку.

Об'єм: - 50ml.

Joy division

Написати відгук

Характеристики
  • Виробник
    Joydivision
  • Основа
    Водна
  • Тара
    Тюбік
  • Об'єм (мл)
    50
  • Колір
    Прозорий
  • Ефект
    Зволожуючий
  • Призначення
    Вагінально
  • Текстура
    Гель
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.