Масажер простати Black tree

Артикул: 61325701920000
Готово до відправки
Артикул: 61325701920000
Подарунок до кожного замовлення
1 441 грн.
Подарунок до кожного замовлення
Готово до відправки
+ 43 балів за покупку. Деталі тут
Безкоштовна доставка Новою Поштою
Миттєва відправка на таксі
Платіж за реквізитами
Готівкою при отриманні (післяоплата)
Онлайн оплата (Monopay)
100% гарантія низької ціни
Гарантія на весь товар від 2000 грн
Наявні усі сертифікати якості

Проблема хронічних запальних захворювань простати у чоловіків є однією з найактуальніших в андрологічній практиці. За даними досліджень простатиту, він зустрічається у 20-45% чоловіків та охоплює найбільш працездатний та репродуктивний вік від 20 до 45 років. Захворювання простати ведуть до зменшення лібідо, зниження потенції (аж до повної імпотенції) та інших неприємних наслідків.

Масажер простати Black tree допоможе запобігти або вилікувати це явище! Масаж простати займає одне з головних місць у лікуванні та профілактиці цього захворювання. З його допомогою Ви можете робити масаж простати в домашніх умовах, без зайвих очей та медичного втручання. Масажер простати виготовлений із приємного на дотик латексу чорного кольору. Довжина аксесуара 19 см, а робоча – 11 см. Діаметр іграшки від 1,5 см до 2,5 см. Анальний помічник дуже простий у використанні та догляді! Ще один плюс масажера – наявність потужної вібрації!

За допомогою вібрації Ви отримаєте таке задоволення, про яке раніше не мріяли! Режим вібрації плавно перемикається кнопкою. Є аж 10 різних режимів! Працює від 2 батарей типу N (не входять в комплект). Регулярне використання цього унікального приладу дозволить Вам підтримати Вашу простату в тонусі, збільшити Вашу потенцію та зробить загразми більш виразними!

Для кого підходить:

Простатит - це захворювання, що вражає передміхурову залозу у 50% чоловіків після 40 років, хоча бувають випадки та раннього виникнення. Основне лікування складається з комплексу заходів, що включає масаж передміхурової залози за допомогою масажера. Такий вид терапії є просто незамінним методом при лікуванні простатиту з огляду на особливості будови сечостатевої системи у чоловіків. Найголовніша проблема, через яку багато хто відмовляється від лікування та профілактики – це неприємна методика проведення.

Дія масажу зводиться до головної мети - поліпшення мікроциркуляції, під час якої відходить секрет, що застоявся, по вивідних каналах!

Тому масажер простати – іграшка №1 для чоловіка! Технічно масажер створений для стимуляції простати і має спеціальну форму для цього!

Простата – це головна чоловіча залоза! І за нею треба стежити!

Користь та задоволення від використання:

Чоловіки одержують величезну користь від використання стимулятора! З точки зору медицини, ця іграшка – ефективний масажер, дієвий та зручний засіб стимуляції передміхурової залози. Поєднуючи приємне з корисним, він масажує простату, підвищуючи чоловічу силу.

Хороший він і для профілактики геморою. Вібрації посилюють циркуляцію крові тканин органів малого тазу. Проходить застій рідин, покращується робота судин, підвищується їхня еластичність.

Вібруюча іграшка – новий рівень у стимуляції. Це приносить блаженство джентльмену! А тільки уявіть відчуття, коли статеві органи масажуватимуться зсередини. Запевняю, таких відчуттів Ви ще не відчували! Стимуляція простати може призвести до бурхливого та яскравого оргазму, тому що у прямій кишці та біля простати знаходиться багато ерогенних зон! Поєднайте приємні моменти з корисним ефектом!

9 причин, чому потрібно купити масажер простати:

1. Робить ваше тіло здоровим.

2. Підвищує сексуальність, підвищує потенцію та зберігає статеву силу у зрілому віці.

3. Перешкоджає виникненню геморою, зміцнює анальні м'язи та судини.

4. Дарує чудові оргазми.

5. Дозволяє поєднати приємне з корисним.

6. Відкриває Вам ваше тіло з несподіваного боку.

7. Вносить яскраву різноманітність у сексуальне життя.

8. Сприяє збільшенню тривалості статевого акту.

9. Дозволяє здійснювати необхідні процедури самостійно.

Як користуватися масажером простати:

Під час введення масажера необхідно обов'язково використовувати мастило. Анальне мастило має в собі антисептики, які сприяють загоєнню мікротріщин. Також, у деяких мастилах є охолодний ефект, який забезпечить безболісне проникнення.

Нанесіть невелику кількість мастила на анальний отвір та на анальну іграшку. Легким рухом введіть стимулятор в отвір. Не вштовхуйте його швидко та з силою. Це спричинить болючість проникнення.

Включати вібрацію можна за бажанням - як під час введення, так і після.

Обмежувач не дозволить вислизнути йому глибше за належне.

Рекомендації щодо відходу від Інтим шопа Афродіта:

1. Під час використання іграшки обов'язково використовуйте мастило на водній або силіконовій основі.

2. Після використання акуратно промийте масажер теплою водою з рідким милом, промокніть вологу паперовою серветкою або вафельним рушником.

3. Анальні іграшки слід обробляти антисептиком, який не містить спиртових основ.

4. Можна використовувати із презервативами.

Застереження:

- обов'язково використовуйте антисептик для дезінфекції;

- із силіконовими матеріалами використовуйте мастила виключно на водній основі.

Упаковка:

Красива картонна коробочка.

Також, якщо Вам необхідно, ми абсолютно безкоштовно запакуємо товар у красиву святкову упаковку.

Доставка:

Якщо Ви замовите цей товар у нас – ми зробимо доставку безкоштовно!

Nanma Manufacturing Company Ltd. відомий як один з найбільших в Азії виробників інтим-іграшок та аксесуарів для дорослих. Компанія NMC Ltd. була заснована в 1980 р., вона виросла з невеликої приватної фірми до міжнародної корпорації з значними виробничими потужностями. Покупцям сподобалась продукція NMC Ltd. завдяки високій якості, відмінним матеріалам та багатому функціоналу. Сьогодні компанія має безліч заводів, які оснащені високотехнологічним сучасним обладнанням.

Написати відгук

Характеристики
  • Виробник
    Orion
  • Довжина (см)
    19
  • Діаметр (см)
    2.5
  • Колір
    Чорний
  • Тип стимуляції
    Вібрація
  • Управління/перемикання режимів
    Кнопка на пристрої
  • Тип живлення
    Батарейки
  • Текстура
    Гладка
  • Сумісний лубрикант
    На водній основі
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.